Over ons

Meer dan 30 jaar ervaring

Met zaakvoerders Jo en Rob, beide experts in het vak, heeft het bedrijf een solide reputatie opgebouwd. Hun specialisatie ligt in natuursteen, waarbij materialen zorgvuldig worden geselecteerd en nieuwe producten met oog voor detail en kwaliteit worden ontwikkeld en vervaardigd in eigen fabriek in China.

Voor professionals & particulieren

Oorspronkelijk zijn wij ontstaan als totaalleverancier van tuinmaterialen en -decoratie voor particulieren en doe-het-zelvers.  

Maar ook de professional bieden we een totaalpakket aan. Stonelife aan de andere kant is dé groothandel voor professionals, tuinarchitecten, tuinaanleggers, openbare besturen, enz..  

Beide bedrijven hebben een uitstekende reputatie opgebouwd, niet alleen in de regio maar ook ver daarbuiten. 

Groeien en innoveren, dat doen we continu! 

Visie

Duurzaam en ethisch ondernemen zijn kernwaarden in onze bedrijfsvisie. Tuinmaterialen Meynen en Stonelife zijn actief betrokken bij de ontginning en productie van eerlijke natuursteen.
Hiervoor ondertekenden we een natuursteen convenant en zijn we lid van Trustone.

Team & service

Ons ervaren team staat klaar om je rond te leiden in de demotuin en je te voorzien van gratis en deskundig tuinadvies. 

We luisteren naar jouw wensen en ideeën, en helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor jouw specifieke project. We helpen je ook bij je zoektocht naar een tuinaannemer of tuinarchitect.  

Snel leveren? Zeker, want onze stock is uitgebreid en onze transportkost laag. Bij Tuinmaterialen Meynen is niet enkel het aanbod groot, ook de service van ons team!  Zelf afhalen kan ook altijd, zowel voor kleine als grote hoeveelheden!

Bij Tuinmaterialen Meynen streven we ernaar om jouw visie tot leven te brengen en je te voorzien van hoogwaardige tuinmaterialen die perfect aansluiten bij jouw stijl en smaak.

 

icons-toonpark@3x
Toonpark van 4 ha
icons-production@3x
Eigen productie
icons-stock@3x
Grote voorraad
icons-professional@3x
Professioneel advies