Toonpark

Zeker een bezoekje waard!

Van verharding met kasseien en klinkers tot de meest exclusieve producten en natuursteen. We werken vanuit een duurzame missie rond tuinarchitectuur, tuinaanleg en groenvoorziening om tuinen en pleinen extra cachet te geven én een lange levensduur!

Onze showroom

We zien je graag komen in onze outdoor showroom. Op ons terrein van ca. 4 ha vind je alle kwaliteitsproducten voor tuin, park, plein en openbare ruimten. Rechtstreekse invoer vanuit de groeve of fabriek. Denk aan kasseien, klinkers, tegels, boordstenen, grind en rotsen… zowel nieuwe als recuperatiematerialen. Tuinhout, afsluitingen, zwembadboorden, bloembakken, fonteinen of banken nodig? Bekijk alvast onze webshop. Bestelling en vervaardiging op maat mogelijk in onze groothandel en kleinhandel!

Levering & service

Snel leveren? Zeker, want onze stock is uitgebreid en onze transportkost laag. Tja, bij Tuinmaterialen Meynen is niet enkel het aanbod groot, ook de service van ons team! Zo geven we gratis tuinadvies rond materialen die qua kleur en vormgeving het beste te combineren zijn. En we helpen je ook bij je zoektocht naar een tuinontwerp, tuinaannemer of tuinarchitect. Als professional ben je zeer welkom met je klanten, we helpen jullie bij het maken van de juiste keuze in tuinmaterialen voor de aanleg van de tuin. Groeien en innoveren, dat doen we continu! Ons terrein breidt uit naar ca. 5 ha, om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Kom zeker een kijkje nemen te Meerhout. Zelf afhalen kan altijd, zowel voor kleine als grote hoeveelheden!