Meld je aan om jouw persoonlijke prijzen te zien.

Registreren

Tuinadvies

Tuinen

Tuinadvies voor alle tuinen, bij Tuinmaterialen Meynen zit je goed! Vanuit jarenlange ervaring in tuinarchitectuur, tuinaanleg en groenvoorziening is Tuinmaterialen Meynen uitgegroeid tot gespecialiseerde firma in tuinmaterialen, constructie en decoratie voor tuinen. We zijn de ideale partner voor je totaalproject of verbouwing van je tuin, met professioneel tuinadvies. Want een tuin is het verlengstuk van je woning, of je nu een grote of kleine tuin hebt, overzichtelijk ingedeeld of met verborgen hoekjes. En of je nu op zoek bent naar tegels, grind, kasseien, bloembakken of ornamenten voor de vijver, we hebben voor ieder wat wils. Zoek je nog een tuinarchitect? Dan helpen we je graag op weg. We werken samen met verschillende partners en aannemers over gans Vlaanderen.

Meer informatie

Rotstuinen

Al eens aan een rotstuin gedacht? Zo eentje die doet dromen van alpenweiden, met laagbloeiende planten en grassen. Deze rotstuinen verwezenlijk je perfect zelf in de tuin, met een eigen collectie rotsplanten. Een rotstuin past quasi in elke tuin, groot of klein, zelfs als minirotstuin op een terras, in een bloembak of schaal. Voor een rotstuin maak je best gebruik van rotsen, stenen en grind. Een muur in natuursteen is eveneens geschikt om een mooie rotstuin te maken, tussen de voegen van de stenen. Of een combinatie van deze vormen. Volledig naar eigen smaak in te richten, zowel strak als los, met natuursteen, graniet, kalksteen of zandsteen. Het team van Tuinmaterialen Meynen geeft graag advies over de inrichting en materialen voor rotstuinen, voor een optimaal resultaat. Zo aanschouw je snel je eigen rotstuin en rotsplanten.

Meer informatie

Tuinontwerp

Je droomt van een mooie tuin en je hebt al verschillende tuinideeën in je hoofd. Maar een tuinontwerp blijkt niet zo eenvoudig als eerst gedacht. Of de bouw van je woning is klaar en de tijd is rijp voor een oprit of verharding rond je huis. Je bent particulier of aannemer en je wil graag snel en professioneel alles op de juiste plaats krijgen, met het beste materiaal. Klop dan aan bij Tuinmaterialen Meynen. Voor tuinontwerp geven we graag gepast advies en helpen je bij je zoektocht naar een ervaren tuinarchitect of tuinaannemer. We werken samen met verschillende partners. Ook voor de doe-het-zelver, die stukje per stukje de tuin zelf wil aanleggen. Volgens eigen planning en budget. 

Meer informatie

Vakmensen

Op zoek naar vakmensen voor tuinontwerp of aanleg van je oprit, tuin, terras of plein? Tuinmaterialen Meynen werkt reeds vele jaren samen met de beste aannemers uit Meerhout, de Kempen, provincie Antwerpen en gans Vlaanderen. Indien gewenst, bekijken we samen wie het meest geschikt is voor jouw project. Onze vakmensen hebben elk hun specialisatie en kunnen mooie referenties voorleggen. Ook zij streven naar kwaliteit. Zo ben je zeker dat jouw tuinontwerp, renovatie of tuinproject een succes wordt. Vraag naar de lijst met aannemers en tuinarchitecten bij jou in de buurt.

Meer informatie
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!