Meld je aan om jouw persoonlijke prijzen te zien.

Registreren

Tuinhout en afsluitingen

Kastanje, Erica, bamboe

Op zoek naar tuinhout of een geschikte afsluiting voor je tuin? Met ons aanbod tuinmaterialen helpen we je graag bij het creëren van een natuurlijke look. Zoals met decoratieve afsluitingen die beschermen tegen wind, te plaatsen tegen muren of draadafsluitingen. Zo zijn er onze Ericamatten en bamboematten. Door hun donkerbruine kleur en de fijne twijgjes zijn ze geschikt voor iedere tuin, met of zonder klimplanten. Een op-en-top natuurproduct voor meer privacy in je tuin, op terras of balkon.

Je vindt bij ons ook hoogwaardig kastanje hekwerk, gekloven tuinhout met gegalvaniseerde ijzerdraad. De afsluiting is eenvoudig te plaatsen met houten palen. En vooral: de rustieke vormgeving verrijkt het landschapsbeeld. Bekijk zeker ons hekwerk in de webshop, net zoals de andere tuinmaterialen. Van tuinhout, afsluitingen tot houtcomposiet voor terrasvloeren en planken. Steeds grote voorraad beschikbaar!

Bekijk het ruime aanbod kastanje, Erica, bamboe op onze webshop!
Naar de webshop

Collstrop en Gardenwood

Collstrop- en Gardenwood-tuinhout kiezen doe je bij Tuinmaterialen Meynen in Meerhout. Van afsluitingen, schermen, hekwerk, poorten, constructiematerialen tot decoratie. De tuinhoutproducten van Collstrop en Gardenwood combineren functionaliteit met een fraaie vormgeving. Ze zijn uiterst duurzaam dankzij de bijzondere selectie houtsoorten. Kies tussen strak, modern, sierlijk, frivool of tijdloos klassiek.

Breng je schets mee als je onze outdoor showroom bezoekt, dan vinden we snel het tuinhout of de afsluiting voor jouw tuinproject. We bieden een gepersonaliseerde oplossing voor elk ontwerp! Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Bekijk het ruime aanbod collstrop en Gardenwood op onze webshop!
Naar de webshop
Ga terug naar tuinmaterialen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!