Meld je aan om jouw persoonlijke prijzen te zien.

Registreren

Tuinmaterialen

Verhardingen

Voor elke woning, oprit, terras of tuinpad vind je bij Tuinmaterialen Meynen de juiste verharding. We helpen graag bij de materiaalkeuze. En die is zeer uitgebreid: van kasseien, klinkers, tegels tot stapstenen. Nieuw of voor herbruik, modern of klassiek, met voegopvulling erbij. Ook zwembadtegels in natuursteen verkrijgbaar.

We zorgen voor hoogwaardige verharding van Belgische makelij of invoer uit China, Vietnam, Turkije en India. Stuk voor stuk zorgvuldig door ons geselecteerd. Enkel de beste verharding is goed genoeg voor jouw tuinproject, tuin of plein. Snelle levertijden!

Meer informatie
Verhardingen

Constructie

Je plant een lager gelegen terras in natuursteen, een tuin met vijver of zithoek? Misschien een verhoogde border naast het terras? Een mooie constructie! Niveauverschillen verruimen de tuin en zorgen voor gezellige accenten. Hoogteverschillen vang je best op door bijvoorbeeld steunmuurtjes, palissades, oude of nieuwe boordstenen, trappen met traptreden en flagstone stapelstenen. Of kies voor grind, rotsen of keien in de juiste kleur. Netjes verpakt in big bags voor transport, afhaling of levering. Bekijk ons aanbod en creëer de juiste tuinsfeer, ons advies krijg je er gratis bij! 

Meer informatie
Constructie

Decoratie

Met onze decoratie helpen we een handje om de tuin van je dromen te realiseren. Denk aan ornamenten, bloembakken, meubilair, beelden, bruggen voor waterpartijen en vijvers, fonteinen, tafels, banken, brievenbussen en veel meer. Alles kan op maat vervaardigd worden. Ontdek alvast in onze webshop hoe wij tuinideeën mee vorm geven. Of kom onze tuinmaterialen zelf ontdekken in onze showroom te Meerhout.

Meer informatie
Decoratie

Water in de tuin

Een tuin met water is mooi om te zien. Een zwembad, ecologische zwemvijver of vijver zorgt voor een extra rustgevende factor. Ideaal voor een instant vakantiegevoel. Kom gerust langs met je tuinarchitect of aannemer. We geven advies en tonen je de mogelijkheden van tuinmaterialen voor water in de tuin. Een greep uit ons aanbod: rotsen, borrelstenen, pompen van Oase en Messner, onderwaterverlichting, accessoires en onderhoudsproducten.

Meer informatie
Water in de tuin

Boomschors & compost

Is je voorraad boomschors en compost op? Snel naar Tuinmaterialen Meynen met de aanhangwagen. We verdelen kwaliteitsvolle schors, zoals Franse pinus maritime, naaldhout Epicea en Sylvester. Boomschors is een natuurlijk product en geeft de tuin een frisse uitstraling. Onze compost verbetert de bodemstructuur en stimuleert de groei van planten en gewassen. Dit alles komt het onderhoud van je tuin ten goede. Kom gerust eens langs om onze soorten boomschors en compost te bekijken. Ook levering mogelijk!

Meer informatie
Boomschors & compost

Tuinhout en afsluitingen

Voor een fraaie en natuurlijke look in de tuin kies je uit ons ruim aanbod tuinhout en afsluitingen. Zoals kastanje hekwerk en poorten, houtcomposiet voor terrasvloeren en planken, Erica en bamboematten, Collstrop Gardenwood hekwerk, constructiematerialen, afboordingen en veel meer. Breng je ontwerp mee naar Tuinmaterialen Meynen, dan vinden we snel het tuinhout of de afsluiting voor je tuinproject.

Meer informatie
Tuinhout en afsluitingen

Bekijk onze producten in onze webshop

Groothandel met het meest complete aanbod tuinmaterialen voor particulieren én aannemers.

Naar de webshop
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!