Meld je aan om jouw persoonlijke prijzen te zien.

Registreren

Constructie

Boordstenen & traptreden

Met onze boordstenen zorg je voor de perfecte afboording en afwerking van gazons, grasperken, tuinpaden, bloemperken, opritten en zelfs zwembaden. Boordstenen zijn erg functionele tuinmaterialen en met de juiste materiaalkeuze ook nog eens mooi om te zien. We helpen graag bij het kiezen van je boordstenen en staan je bij met advies.

In onze showroom en op onze webshop vind je het meest uitgebreide assortiment. Zoals boordstenen in basalt, beton, blauwe hardsteen, graniet of zandsteen. In diverse uitvoeringen, gekloven, gebrand, gezandstraald, geschuurd, langs alle kanten afgewerkt, nieuw of voor herbruik. Met duurzame materialen in natuursteen kan je spelen en tot mooie 3D-resultaten komen. Is een boordsteen niet voldoende om het hoogteverschil op te vangen? Dan adviseren wij je gebruik te maken van onze palissades, rechtop te plaatsen als keermuur of bloembak.

In een tuin met grote niveauverschillen is een tuintrap ideaal. Denk aan een trap met traptreden of bloktreden in kwaliteitsvolle granietsoorten, afgestemd op de tegels, klinkers en overige materialen in de tuin. Samen zorgen we voor harmonie in jouw tuin! Altijd welkom, ook samen met je tuinarchitect.

Bekijk het ruime aanbod boordstenen & traptreden op onze webshop!
Naar de webshop

Grind, rotsen, keien

De toepassingen van grind, rotsen en keien zijn onbeperkt: informele verharding, decoratie, tussen beplanting, in vijvers en watervallen, keien in een steennet... voor een knappe uitstraling van je tuin. Tegels en klinkers voeren het regenwater rechtstreeks de riolering in. Verhardingen met grind laten het overtollige water in de bodem doordringen, waardoor water in de bodem langer beschikbaar blijft voor de omliggende planten. Handig, toch?

Grind gebruiken als halfverharding, het kan. Halfverhardingen vormen een mooie overgang tussen verharding en beplanting. Dankzij de waterdoorlatende verharding Gravel-Block wordt grind goed gestabiliseerd zodat de oppervlakte mooi vlak wordt. Grind in combinatie met het fijnmazig raster Gravel-Block is een ecologische grindmat waardoor minder water in het riool terecht komt. Goed voor hellende en glooiende vlakken, ook voor voetpaden, inritten en parking. En zeer gemakkelijk te plaatsen!

Al eens aan rotsen en keien als decoratie gedacht? Ze worden vaak gebruikt als afwerking van de tuin of in een vijver. Lavastenen dragen zo een steentje bij aan de filtering van de vijver. Rotsen en keien, we hebben ze in diverse formaten en kleuren. Afhalen of leveren mogelijk, los of in big bags.

Grind, rotsen, keien
Bekijk het ruime aanbod grind, rotsen, keien op onze webshop!
Naar de webshop

Flagstone en stapelstenen

Flagstones en stapelstenen lenen zich uitstekend voor het bouwen van stapelmuren. Je kan ze ook gebruiken als stapstenen of decoratie in en rond je tuin, want een Flagstone is een knappe decoratieve natuursteen. Gedolven in de bergen en nu inzetbaar voor je terras, wanden, gevels, zwembad en vijverrand.

Tuinmaterialen Meynen biedt Flagstones, stapelstenen en stapelblokken in verschillende materialen, diktes en kleuren. Zoals graniet, leisteen, blauwe hardsteen of basalt. Je vindt vast de Flagstone die bij je tuin past. Een extraatje: we geven graag advies rond het plaatsen van Flagstones en stapelstenen op vloer en wand, via verlijming of het zetten in cement. Die tuinmuur of stapelmuur staat er zo!

Bekijk het ruime aanbod flagstone en stapelstenen op onze webshop!
Naar de webshop
Ga terug naar tuinmaterialen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!