Meld je aan om jouw persoonlijke prijzen te zien.

Registreren

Decoratie

Ornamenten en bloembakken

Met ornamenten en bloembakken maak je iedere tuin compleet. Of je nu een nieuw tuinproject finaliseert of je bestaande tuin opfrist, een decoratief element zoals een tuinornament of bloembak op de juiste plaats is de kers op de taart.

Bij ons vind je ook tafels, fonteinen, banken, brievenbussen in diverse stijlen en kleuren. Antieke of moderne tuindecoratie in natuursteen, zandsteen of beton, we hebben het allemaal. Alles kan volgens eigen ontwerp op maat besteld en vervaardigd worden. Ontdek alvast in onze webshop hoe wij tuinideeën mee vorm geven. Of kom onze ornamenten en bloembakken voor de tuin zelf ontdekken in onze showroom te Meerhout.

Bekijk het ruime aanbod ornamenten en bloembakken op onze webshop!
Naar de webshop

Meubilair, beelden en bruggen

Een tuin is het verlengstuk van je woning, denk aan een woonkamer in openlucht. Meubilair en beelden passen daar perfect in! Ben je op zoek naar een rustiek beeld? Of eerder een modern stuk tuindecoratie dat dienst kan doen als bank of meubilair? Een brug over de vijver misschien? Op ons terrein van ca. 4,5 ha kan je dit alles komen ontdekken, ook bollen, zuilen, beelden en molenstenen.

Met meubilair, beelden en bruggen in de tuin zorg je voor een stijlvolle afwerking. Kom gerust langs met je ontwerp en enkele foto’s van je tuin bij Tuinmaterialen Meynen in Meerhout. Bekijk ook zeker onze exclusieve producten en tuindecoratie. Maatwerk steeds mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk het ruime aanbod meubilair, beelden en bruggen op onze webshop!
Naar de webshop
Ga terug naar tuinmaterialen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!